Tijdens een ongeveer drie Uur durende Receptie worden uw Genodigden in ruime Mate getrakteerd op :
Dranken :
Parelwijn
Rode wijn
Witte wijn
Kir op Basis van Witte Wijn
Fruitsap
Appetizers/Comfort Food :
Toastje met Zacht Gerookte Zalm, Gesnipperde Ui en Peterselie
Toastje met Rundscarpaccio, Olijfolie en Parmezaanse Kaas
Toastje met Wildpaté en Uienconfituur
Luxe Zakouskies met Kip
Luxe Zakouskies met Ham en Kaas
Luxe Zakouskies met Garnalen
Palet van Gegarneerde Kaassoorten (Brandnetelkaas, Mosterdkaas, Rambol, Brie, Boursin)
Eigen bereide Mini-Parmezaankroketjes
Eigen bereide Mini-Garnaalkroketjes
Gekruide Vleesballetjes met 2 Dipsausjes
Knapperige Worstenbroodjes
Taske Aspergesoep
Dim Sum Gerechtjes (4) met Dipsausje
Aan de Open Haardgrill worden de hele Avond volgende Grillhapjes geserveerd :
Scampispiesje, Varkensribbetje, Pikant Kalkoenspiesje, Pittig Varkensspiesje
Supplementen :
Extra uur Drank (Parelwijn, Witte Wijn, Rode Wijn, Kir, Fruitsap) per aangevangen Uur : € 5,00 per persoon (pp)
Cava ‘Caset Bodega’ Supplement : € 15,00 pp
Extra Uur Drank (Cava) per aangevangen Uur : € 10,00 pp
Champagne ‘Leboeuf et fils’ Supplement : € 25,00 pp
Extra uur drank (Champagne ‘Leboeuf et fils’) per aangevangen Uur : € 15,00 pp
Champagne ‘Laurent Perrier’ Supplement : € 35,00 pp
Extra uur Drank (Champagne ‘Laurent Perrier’ : € 25,00 pp
Vers Sinaasappelsap Supplement : € 3,00 pp
Oesterbar (Zeeuwse Creusen) per 50 Stuks : € 120,00
Forfaitprijs per Persoon : € 27,50
Minimum 50 personen
In geval het Aantal Personen minder bedraagt dan 50, vragen wij een Supplement van € 200 voor gebruik van de Zaal