Oudejaarsavondmenu

 

"Ontvangstaperitief" rijkelijk vergezeld van "des Amuses Bouches chaud"


 
Gevarieerd Bordje met Duo van Wildterrine,

geserveerd met huisbereide Uienconfituur en Rozijnenbriochebroodje



Aspergesoep met zijn Garnituur



Sorbet van Frambozen als Tussendoortje



Cote à l'Os bereid op Open Haardvuur,
geserveerd met Waaier van Wintergroentjes,
Polderkroketjes en Bearnaisesaus


 
Nieuwjaarsdessert gevolgd door Koffie met Zoetigheden



Sprankelende Afsluiter van Oud naar Nieuw
 


Muziek en Dans ('60, '70, '80)

 

Prijs : 89 €/Persoon

Aangepaste Wijn en Waters inbegrepen tot Middernacht

 


Aanvang stipt om 18.30 Uur


Tijdige Reservatie en Voorafbetaling gewenst:
Tel 050 31.25.14.


Voor snelle Beslissers hebben we Hotelkamers beschikbaar